Nazilli S.S. Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi (ESKK) Başkanı Dursun Öztunç, Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Nazilli Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Engin Tetik’i makamında ziyaret etti.
06 Kasım 2020

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi (ESKK) Başkanı Dursun Öztunç ziyarette; Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Engin TETİK’e hayırlı olsun temennisinde bulunarak; Sağlık çalışanlarımız Covid-19 ile mücadele kapsamında canla başla mücadelesini sürdürüyor. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Bu süreçte herkesin birbirine destek olması lazım” ifadelerini kullandı.

Başkan Dursun Öztunç ayrıca Esnaf odası olarak hastanemizin eksikleri konusunda daima yardıma hazır olduklarını Başhekimlik makamının girişindeki tanıtım bölümünün Türk Bayrağı ve Sağlık Bakanlığı Nazilli Devlet Hastanesi Bayrağı ve diğer köşe ile ilgili masraflarını karşılayacaklarını iletti.

Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Engin Tetik’de, “Nazilli S.S. Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi (ESKK) Başkanı Dursun Öztunç ve yönetim kurulunun iyi dilekleri ve hastanemize olan katkıları için teşekkür ediyorum” dedi.

• 06112020Nazilli S.S. Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi (ESKK) Ziyaresabt.jpeg
  • 06112020Nazilli S.S. Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi (ESKK) Ziyaret2sab.jpeg