Hastanemizde 4. Ameliyat Sertifikasyon Programı Sertifika Töreni Yapıldı.
18 Ocak 2018

NAZİLLİ - Nazilli Devlet Hastanesinde düzenlenen ve 22 iş günü devam eden 4. Ameliyathane sertifikasyon programı sonucunda kursa katılan 15 kursiyere düzenlenen tören ile sertifikaları verildi. Nazilli Devlet Hastanesinde düzenlenen törende konuşan Nazilli Devlet Hastanesi 4 Ameliyathane sertifikasyon programı sorumlusu Zekiye Küçüktaşçı konuşmasında, “Sayın hastane yöneticilerim, sevgili meslektaşlarım 4.ncüsünü düzenlediğimiz Ameliyathane hemşireliği sertifikasyon programı ...sertifika törenine hoş geldiniz.

11120171Sertifika.jpg

11120172Sertifika.jpg

2 Ekim 2017 tarihinde başladığımız programa 9 kursiyer Aydın ilinden, 6 kursiyerde İzmir, Mersin ve Isparta illerinden olmak üzere toplam 15 kursiyer katılmıştır. 12 gün teorik, 10 gün uygulama olan eğitimimiz toplam 22 iş günü sürmüştür. Bu eğitimin amacı ameliyathane hemşirelerinin görevlerini etkin ve verimli bir şekilde yürütülmesine katkı sağlayacak bilgi, beceri ve tutum kazandırmaktır.
Öncelikli hedeflerimiz içinde Aydın ilinde tek kaliteli nitelikli ve güvenilir bir eğitim merkezi olmak, sahip olduğumuz profesyonel bilgi ile ameliyathane hemşireliğinin gelişimine katkı sağlamak ve neyi neden yaptığının bilincinde olan sağlık profesyonellerinin kurumumuzda sayısını artırmak olduğunu biliyor ve bu hedeflerimize bir adım daha yaklaştığımızı düşünüyorum.
11120175Sertifika.jpg11120173Sertifika.jpg  11120176Sertifika.jpg

Bir aylık süreçte gerek sosyal gerek mesleki anlamda birçok paylaşımımız oluştu. Siz kursiyer arkadaşlarıma tüm eğitimci arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum. Hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.
Nazilli Devlet Hastanesi yöneticisi ve başhekim Opr. Dr. Şafak Çalışkan’da yaptığı konuşmada, “Bugün 4.ncüsünü düzenlediğimiz Ameliyathane hemşireliği sertifikasyon programını tamamlamış bulunuyoruz. Çeşitli yerlerden geldiniz. Hem geldiğiniz yerlerdeki bilgileri bizlere aktardınız, hem de burada bilgilerimizi tazeledik. Bilgi alışverişinde bulunduk. Bu eğitimde emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Özellikle bu 4.eğitim programımızı bizlere hissettirmediler. Bizimde pek haberimiz olmadı. Ben tüm sertifika alan arkadaşlarımızı kutluyorum. Eğitim veren arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum” dedi.
Konuşmaların ardından sertifika almaya hak kazanan 15 kursiyere sertifikaları Hastane yöneticisi ve başhekimi Opr. Dr. Şafak Çalışkan, Başhekim Yardımcısı Dr. Ferah Arslan, Hastane Müdür Yardımcısı Erol Boyacı, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Aysel Sucu ve Hastane Müdür Yardımcısı Leyla Sevindi Durmaz tarafından verildi. Ardından da kokteyl düzenlendi. .
(BAHATTİN ALBAYRAK - NAZİLLİ)