Hastanemiz uzman fizyoterapisti Fatih Kayhan Telef, buz hokeyi genç milli takım teknik kadrosunda görev yaptı…
14 Şubat 2024

Uluslararası Buz Hokeyi Federasyonu(IIHF) tarafından 22-28 Ocak 2024 tarihleri arasında Bulgaristan'ın Sofya kentinde Buz Hokeyi 20 Yaşaltı Erkekler 3. Klasman  Dünya Şampiyonası düzenlendi. Bu kapsamda hastanemizde uzman fizyoterapist olarak görev yapan Fatih Kayhan Telef öncelikle 15-21 Ocak tarihleri arasında İstanbul ilimizde gerçekleştirilen milli takım hazırlık kampına, ardından Sofya'da düzenlenen 20 yaşaltı erkekler dünya şampiyonasına katılarak genç millilerimizin teknik kadrosunda milli takım fizyoterapisti olarak yer aldı. Genç sporcularla yakından ilgilenip, sakatlıklara hızla müdahale ederek hastanemizi başarıyla temsil etmistir. Milli takım fizyoterapistimiz Fatih Kayhan Telef'e hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, 20 Yaşaltı erkekler buz hokeyi milli takımımıza başarılar dileriz.