Aydın’ın Nazilli ilçesinde esnaflık yapan Abdullah Şimşek Nazilli Devlet Hastanesine Yüksek Akış Oksijen Tedavi Cihazı bağışında bulundu.
07 Aralık 2020

Öz Şimşek Tarım Ürünleri işletmesinin sahibi Abdullah Şimşek tarafından Nazilli Devlet Hastanesine Covid-19 tedavisinde önemli yeri olan yüksek akımlı oksijen cihazı bağışında bulunuldu.

Abdullah Şimşek yaptığı açıklama da ‘’Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi sürecinde sağlık çalışanlarımıza özveri ve gayretli çalışmaları nedeniyle teşekkürlerimi iletiyorum. Nazilli Devlet Hastanesinde yürütülen çalışmalara katkıda bulunmak adına yüksek akımlı oksijen cihazı bağışı bulunmak istedik. Bu dönemde herkesin birbirine destek olması gerekiyor. Biz birlik olduğumuzda neler yapabileceğimiz çok iyi biliyoruz. Kendi sağlıklarını dahi hiçe sayarak mücadele eden sağlık çalışmalarımıza bizlerde Maske Mesafe ve temizlik kurallarına uyarak yardımcı olabiliriz.’ifadelerini kullandı.

Nazilli Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Engin Tetik “Pandemi sürecinde hastaların oksijenlenme ihtiyacını tedavi etmede daha etkili olan yüksek akış oksijen terapi cihazını hastanemiz envanterine kazandıran ilçemizin değerli iş insanlarından Öz Şimşek Tarım Ürünleri işletmesinin sahibi Abdullah Şimşek’e bu değerli bağışlarından dolayı teşekkür ederiz” dedi.

• (04.12.2020) - Cihaz Bagisi.jpeg
  • (04.12.2020) - Cihaz Bagisi1.jpeg