Kulak Burun Boğaz uzmanı Dr. Utku Demiray hasta kabulüne başladı.
21 Ekim 2020

Sağlık Bakanlığı’nca son yapılan doktor atamaları ile Nazilli Devlet Hastanesi’ne atanan  Kulak Burun Boğaz uzmanı Dr. Utku Demiray hasta kabulüne başladı.
Nazilli’de bölge hastanesi görevi gören Nazilli Devlet Hastanesi’ne yeni Kulak Burun Boğaz uzmanı atanması ile ilgili Hastane Başhekimi Dr. Engin Tetik, “Kulak Burun Boğaz uzmanı atanması ile 2 olan Kulak Burun Boğaz uzmanı sayımız üçe çıktı Hekimimize çalışmalarında başarılar diliyoruz. Gerek hekim kadrosu ve gerekse teknik donanımını arttırıp geliştirerek daha iyi ve hızlı hizmet etme gayreti içerisindeyiz. Devlet Hastanemiz, 400 yataklı olarak inşa edilen, 2020 yılında ise 495 yataklı olarak tescil edilen yeni hizmet binasında Nazilli başta olmak üzere, Buharkent, Kuyucak, Karacasu, Bozdoğan, Yenipazar, Sultanhisar ilçelerine ve kırsal mahallelerinde bulunan vatandaşlarımıza sağlık hizmeti vermektedir.” ifadelerini kullandı.
Nazilli Devlet Hastanesine Soma Devlet Hastanesinden atanan Kulak Burun Boğaz uzmanı Dr. Utku Demiray 1979 yılında Aydın’da doğdu. Tıp Fakültesinden mezun olmasının ardından 2010 yılında İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde uzmanlık eğitimini tamamlayarak KBB. Uzmanı oldu.
2011-2013 yılları arasında Tatvan Devlet Hastanesi, 2014-2020 yılları arasında Manisa’nın Soma ilçesinde Soma Devlet Hastanesinde görev yaptı. 2020 yılı Eylül Ayında Nazilli Devlet Hastanesine atanarak KBB. Uzmanı olarak hasta kabulüne başladı.

• 21102020KBBUZMANIGOREVEBASLADI.jpg