Nazilli Devlet Hastanesi’ne atanan Gastroenteroloji uzmanı görevine başladı
01 Ekim 2020

NAZİLLİ (Aydın),  –  Nazilli Devlet Hastanesi’ne atanan Gastroenteroloji uzmanı görevine başladı. Sağlık Bakanlığı’nca son yapılan doktor atamaları ile Nazilli Devlet Hastanesi’ne atanan Gastroenteroloji uzmanı Dr. Atilla Bulur Nazilli Devlet Hastanesine gelerek görevine başladı.

Nazilli Devlet Hastanesine atanan Gastroenteroloji uzmanı Dr. Atilla Bulur 2002 yılında İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu. 2011 yılında Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesinden iç hastalıkları uzmanlığı, 2016 yılında da Ümraniye Eğitim Araştırma Hastanesinden Gastroenteroloji yan dal ihtisasını tamamladı.

Nazilli’de Bölge Hastanesi görevi gören Nazilli Devlet Hastanesi’ne yeni Gastroenteroloji uzmanı atanması sevinçle karşılandı.

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Özel Gaziosmanpaşa Hastanesinden Nazilli Devlet Hastanesine atanarak görevine başladı.

• 01102020GastroUzmanGorevBaslama.png
  • 01102020GastroUzmanGorevBaslama1.png