Nazilli Devlet Hastanesinde Yeni Başhekim Görevine Başladı.
17 Temmuz 2020

16072020YeniBashekimAtandi.jpeg

Nazilli Devlet Hastanesi Başhekimliği görevine atanan Çine Devlet Hastanesi Başhekimi Çocuk Hastalıkları uzmanı Uzm. Dr. Engin Tetik Nazilli Devlet Hastanesi Başhekimlik görevine bu gün itibari ile 16.07.2020 tarihinde göreve başlamıştır. Nazilli Devlet Hastanesi Başhekimimiz Uzm. Dr. Engin TETİK’e yeni görevinde başarılar dileriz.
Dr. Osman AÇIKGÖZ
İl Sağlık Müdürü

Uz. Dr. Engin TETİK kimdir?

1982 yılında Çine’de doğmuştur. İlk ve ortaokulu İzmir’de, liseyi İzmir Atatürk Lisesi’nde tamamlamıştır.  Ege Üniversitesi Tıp Fakültesinden 2007 yılında mezun olduktan sonra mecburi hizmetini 2008 yılında Manisa Sarıgöl  Devlet Hastanesi’nde yapmıştır.
 2009–2013 yılları arasında Adnan Menderes Üniversitesi  Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı’nda   ihtisasını tamamlayarak, 2013 yılında Osmaniye Devlet Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı olarak atanmış ve  2014 Eylül itibariyle Başhekim Yardımcılığına başlamıştır.
 2015 Haziranda Aydın Kadın doğum ve çocuk hastalıkları hastanesine başhekim yardımcısı olarak atanmıştır.2016 Ocak ayında Çine Devlet Hastanesi Başhekimi  görevine atanmıştır.
2020 Temmuz ayı itibari ile Nazilli Devlet Hastanesi Başhekimliği görevini yürütmektedir.